Kuka?

Olen sertifioitu TimeLessBody-ohjaaja sekä Nia Black Belt -opettaja. Kehitän ja ylläpidän ammattitaitoani vuosittaisilla lajikohtaisilla jatkokoulutuksilla. Mahdollisuuksien mukaan käyn myös erilaisissa workshopeissa sekä kollegoiden tunneilla hakemassa inspiraatiota.

Olen saanut tanssin perusopetuksen Lappeenrannassa, Sonja Tammelan balettikoulussa ja jatkanut tämän jälkeen tanssia nyky- ja jazz- tanssin parissa. Olen suorittanut liikunnan ammattitutkinnon sekä monia eri ohjaajakoulutuksia; mm. Nia (valkoinen, vihreä, sininen, ruskea ja musta vyö), TimeLessBody, Etnobik ja Balletone.

Sydämeni asia on tuoda ihmisille kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan luoda tunneille turvallisen ja positiivisen ilmapiirin, jonne jokainen voi tulla omana itsenään. Kun liikumme ilon kautta, keho kiittää ja myös mieli ja sielu saavat ravintoa. Asenne ratkaisee aina ja ilo onkin asenne, jonka voi valita.

Haluan opettaa turvallista tekniikkaa, mutta tärkeää on kuunnella myös omaa kehoa ja säätää liikkeitä tarpeen mukaan. Jokainen keho on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Positiivinen kipu eli lihasten väsyminen tai epämiellyttävä tunne venytysten aikana on normaalia. Kova ja yllättävä kipu ei ole normaalia ja silloin on aina tärkeää kysyä neuvoa.

Näiltä sivuilta löydät tietoa kursseistani ja tapahtumista.

Tarjoan TLB:stä ja Niasta myös yksityisopetusta, tutustumistunteja ja yrityksille suunnattuja työhyvinvointia lisääviä tunteja. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!

Jennika Laari

Yhteydenottolomakkeeseen tästä

 

Kuva: Henri Hellsten

”The human body is a powerful life tool for those who allow it to guide them.”

-Nurit C. Krauss