Terveyttä, hyvinvointia ja kuntoa vuoteen 2013.

Hei,

joulun aika lähenee ja pian siirrymme uuteen vuoteen!

Ilmoittautumiset kevään kursseille ja tunneille ovat alkaneet. Ohjaan omia Nia- sekä TimeLessBody -ryhmiä keväällä taas Herttoniemen kauniissa ja valoisassa Vauvaperheiden hyvinvointikeskuksen salissa. Mukaan voi tulla kertamaksulla tai maksamalla pidemmän jakson, jolloin mahdollisia poissaoloja voi korvata muilla tunneilla. Pakettimaksun maksaneet tanssijat ja liikkujat saavat Nia playshopeista aina 10% alennuksen.

Keväällä opetan kursseja myös työväenopistoilla sekä Helsingin aikuisopistolla. Nämä kurssit ovat hyvin edullisia, jonne mukaan pääsee koko kevääksi pienemmälläkin budjetilla. Kausi on kuitenkin jonkin verran lyhyempi kuin omilla tunneillani. Luvassa on Niaa ja TimeLessBodya sekä uusi, ihastuttava tuntikokonaisuus Tanssijan Kehonhuolto, jossa teemme baletin ja nykytanssin perusharjoitteiden lisäksi TLB:tä. Tämä on hyvin kokonaisvaltainen kehoa huoltava tunti.

Huomaathan katsoa myös tulevat tiiviskurssit.

Kiitos tästä vuodesta, hyvää joulua ja valoa uuteen vuoteen toivottaen, Jennika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s