Hiihtolomalla Nia -kouluttaja Ann Christiansen vierailee Turussa!

Hiihtoloman aikaan 16.-22.2. vierailee upea kouluttajamme Ann Christiansen Nia White Beltin merkeissä Turussa. Viikon aikana on tarjolla myös kaikille avoimia tunteja, vaikka et tällä kertaa osallistuisikaan koko vyökoulutukseen. Tarkemmat tiedot löytyvät ajankohtaista -sivulta.

Vietän myös itse koko viikon Turussa, jolloin kaikki tuntini ovat hiihtolomalla. Loman jälkeen tunnit jatkuvat taas ja tuon koulutuksesta varmasti mukanani paljon uutta ja upeaa, jota ammentaa eteenpäin. Niin kuin sivunikin olen nimennyt… rakastan tanssia. Tanssiessa tunnen, kuinka sydämeni hymyilee ja sieluni lentää. Tervetuloa tunneilleni.

❤ Jennika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s