Tanssin iloa ja nautintoa Nia playshopissa 12.4.

Sunnuntaina 12.4. klo 13:30-15:30 on luvassa ainutlaatuinen tapahtuma, kun kollegani/ystäväni Minna Aalto matkaa Turusta Helsinkiin jakamaan kanssani Nian iloa!

Playshopin teemana on Nian tärkeä periaate: ”The Joy Of Movement”.

Iloa ja nautintoa on Nia minulle paljon vuosien varrella tuonutkin – jo vuodesta 2006 lähtien, jolloin tein ensimmäisen Nian valkoisen vyöni. 😉 Kyllä, olen tehnyt sen jo kolme kertaa ja joka kerta saanut ja oivaltanut jotain uutta. Nia-matkani on jatkunut samalla myös jo mustaan vyöhön asti, jonka jälkeen koinkin palaavani takaisin alkuun – back to basics. Ehkäpä seuraavaksi osallistun taas valkoisen vyön koulutukseen. Myös sinulla on mahdollisuus tehdä se kesäisessä Turussa 5.-11.6.2015. Lisätietoja: https://niafinland.wordpress.com/nia-white-belt-turku-2015/. Minna toimii tapahtuman tuottajana, joten myös hän henkilökohtaisesti jakaa infoa koulutuksesta Nia playshopimme yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa!

DSC_6370