Kiitokset kevätkaudesta!

Lämmin kiitos kevätkaudesta. Oli ilo astua kesään tanssin täyteisen kevään jälkeen!

Kevätkauden loputtua minulla oli upea mahdollisuus matkustaa Hampuriin viikonlopun mittaiseen Nia FloorPlay -koulutukseen. Kouluttajina olivat Nian toinen kehittäjä, upea Debbie Rosas sekä Ann Christiansen, jonka kanssa olen tehnyt kaikki vyötasoni (ohjaajakoulutukset). FloorPlay on parantavaa ja vahvistavaa liikkumista lattiatasolla. Se on miellyttävää ja mukautuvaa eli kaikkia liikkeitä voi soveltaa omalle keholle sopivaksi. Jokaisella Nia-tunnilla liikume myös lattiatasolla, mutta tarjoan tulevan syksynä myös yhden työpajan teemaanaan FloorPlay.

Kesäkuussa matkasin myös Turkuun yhdeksi viikonlopuksi vierailemaan Nia Blue Belt -koulutukseen ja kertaamaan muutaman osion tuosta upeasta vyötason koulutuksesta. Pidän hyvin tärkeänä sitä, että pääsen joka vuosi osallistumaan omien lajieni koulutuksiin. Näin voin kehittyä ja pitää ammattitaitoani yllä sekä pitää mieleni aktiivisena. Ohjaajakoulutusten kertaaminen kirkastaa myös aiemmin opittua sekä antaa tilaisuuden oivaltaa jotain aivan uutta. Koulutukset ovat myös loistava tilaisuus tavata kollegoita ympäri maailman.

Tein kyselyn toukokuussa, johon sain ennätysmäärän vastauksia. Kiitos vielä kaikille. Olen lukenut jokaisen vastauksen, ehdotuksen sekä toiveen ja vastannut osaan myös sähköpostitse. Arvonnassa voittivat Katriina ja Josefina (Arvoin kaksi ”voittoa”, koska vastauksia oli niin paljon). Onnea! Viilaan vielä kesän aikana syksyn viikonloppukurssien suunnitelmia sekä aikatauluja. Luvassa on joka kuukaudelle viikonlopun työpaja tai playshop. Aikataulut tarkentuvat viimeistään elokuun alussa. Pysy kuulolla! Voit liittyä postituslistalle täällä, seurata nettisivujani tai facebook -sivustoa. Viikkotunnit jatkuvat vielä ennallaan eli kaksi Nia-tuntia viikossa. Tiedot löytyvät jo täältä.

Ihanaa kesää 🙂 Tavataan taas syksyllä!

-Jennika

TanssivaMieliJennika