Tanssien läpi elämän…

Kevät on jo pitkällä ja luonto sekä ihmiset heräävät uudenlaiseen loistoon. 🙂

Nurit Krauss vieraili Suomessa ja hän tarjosi meille taas upeat TLB -kurssit sekä Helsingissä että Turussa. Kiitos Nurit! Kuvasimme myös TLB:stä videon, joka valmistuu lopulliseen muotoonsa kesän aikana. Tämä video voi tukea sinua kotitreeneissä, mutta sitä ei ole luotu varsinaisesti TLB:n liikkeiden ja sarjojen opettelua varten. Suositus on aina, että käyt tunneilla, koska oikeaa ja turvallista henkilökohtaista opetusta video ei voi korvata.

Hehku-ohjelman kuvausryhmä kävi Nia -tunnillani, joten nyt Nian iloa on voinut ihastella Suomen televisiosta. Se varmasti innostaa taas monia ihmisiä tulemaan tunneille ja kokemaan saman ilon itsekin. Lämpimästi tervetuloa! Ohjelman voit nähdä täältä.

Ensimmäiset kesäkurssit alkavat jo toukokuussa eli ihan pian! Katso aikataulut näiltä sivuilta ja ilmoittaudu mukaan. Jotkut kurssit ovat jo täyttyneet, mutta monille mahtuu vielä mukaan.

Aurinkoa ja lämpöä, Jennika