Kesän iloa ja nautintoa!

Voi kuinka kauniista kesäpäivistä olemme saaneet nauttia! Ja vielä on monia kauniita päiviä edessä 🙂

Kevätkauden tunnit ovat loppuneet, mutta vielä on luvassa muutamia kesäkursseja. Löydät kaikki ajankohtaiset tiedot näiltä sivuilta. Osa kursseista täyttyi nopeasti ja kyseiset kurssitiedot eivät ole näkyvillä enää täällä. TimeLessBodysta pidän vielä kahden perjantain tiiviskurssin, joka on tarkoitettu kaikille TLB:tä aiemmin tehneille. Tervetuloa mukaan syventämään harjoitustasi!

Herttoniemessä tanssimme Niaa vielä maanantaina 3.6. ja kauden päättäjäisiä juhlistamme Töölönlahdella 10.6. klo 18:00 alkaen. Tanssimme hiukan lyhyemmän tunnin, jonka jälkeen kaikki halukkaat voivat jäädä piknikille nauttimaan kesäisestä illasta (toteutus nyyttärimeiningillä).

Muistathan myös Helen Terryn vierailun Helsingissä! Nian iloa on luvassa roppakaupalla lauantaina 15.6. ja siellä minäkin olen tanssahtelemassa. Helen pitää myös Nia 5 stages -koulutuksen ensimmäistä kertaa Suomessa 16.-17.6. Kaikki tarkemmat tiedot näistä tapahtumista löydät myös näiltä sivuilta.

Heinäkuun ajan viiletän kesälaitumilla keräten energiaa ja innostusta taas syksyä varten. Syksyn aikataulukin ilmestyy pian nettiin.

Iloista, kaunista ja upeaa kesää!

-Jennika