Kesälläkin keho kaipaa tanssia

Kevät on jo pitkällä ja lintujen liverrystä on ihana kuunnella. Oli upeaa, kun eräskin oppilas kevään kurssin jälkeen kertoi, että olo on hyvä ja kevättä on nyt todellakin rinnassa. Huomasin, että tänä keväänä on itsellänikin aivan erityisen paljon kevättä rinnassa. 🙂 Paljon on kivoja ja jännittäviäkin asioita edessä.

Uusia koulutuksia on tulevan kesän aikana erityisen paljon. Kesäkuussa teen Nian vihreän vyöni Ahvenanmaalla ja haen uutta innoitusta Nia-kouluttaja Helen Terryn kursseilta Helsingissä. Elokuussa matkustan Saksaan Nian mustan vyön koulutukseen ja syyskuussa TimeLessBodyn kehittäjä, Nurit Krauss pitää kurssit taas Suomessa.

Kaikkien koulutuksien lomassa ehdin myös itse pitää kesäkursseja ja niitä on luvassa Helsingin aikuisopistolla. Katso aikataulut näiltä sivuilta ja ilmoittaudu mukaan! Myös kesällä keho todellakin kaipaa liikettä ja tanssia, joten ei sen suhteen jäädä kokonaan lomalle.

Kauniita kevätpäiviä toivottaen,

Jennika