Loppukesän kurssit

Suomen kesä on ollut ihmeellinen ja erikoinen – ensin kesäkuu oli poikkeuksellisen kylmä ja sitten heinäkuu olikin poikkeuksellisen lämmin. Helteistä ja auringosta on saatu nauttia. Huomasin itse myös, että helle vei hiukan voimia, joten keskityin enemmän lepoon ja rentoutumiseen pitäen päivittäiset harjoitukset kevyempinä. Kyllä, luit oikein, päivittäiset. 😉 Myös lomalla teen jotain oman hyvinvointini eteen päivittäin. Kun liikkumisesta ja kehonhuollosta on tehnyt rutiinin itselleen, keho ja mieli kaipaa sen tuomaa hyvää oloa päivittäin. Se on hyvä positiivinen kierre.

Elokuussa alkavat vielä loppukesän kurssit ennen syksyä. Luvassa on kivoja Nia-, TimeLessBody- ja BalletFit -kursseja. Katso aikataulut ja ilmoittaudu mukaan. Ja jos liikkuminen on jäänyt kesällä vähemmälle, aloita harjoittelu kevyesti ja maltilla.

Katso myös Nia Centerin synttäriplayshop 31.8., josta saat 10% alennuksen, kun ilmoittaudut ja maksat 15.8. mennessä.

Nähdään kursseilla!

-Jennika

IMG_2721

Kuva: Jennika Laari