Syksyn 2014 kurssit

Syyskausi alkaa 1.9. ja on upeaa aloittaa kanssanne vielä uusi kausi. Olen rantautunut kotiin juuri Nia Black Beltiltä ja koulutus oli upea! 8 vuotta sitten tein Nia White Beltin Oulussa ja nyt matkani on tuonut minut jo tänne asti. Matka on ollut antoisa ja parasta tässä on se, että se jatkuu vielä. 🙂

Tänä syksynä minulla on vain muutama kurssi Helsingin aikuisopistolla, koska jään äitiyslomalle jo syyskuun lopulla. Äitiyslomani ajan Nia- ja TimeLessBody -tuntejani ohjaa Riikka Wallin. Palaan näillä näkymin ohjaamaan joitain kursseja jo ensi vuoden alussa.

Syksyn ilmoittautuminen on käynnistynyt maanantaina 11.8. ja monet kurssit ovat jo täyttymässä. Ole nopea ja varaa oma paikkasi pian. Nähdään tunneilla!

-Jennika

DSC_6826

Kuva: Sören Petersen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s