Tanssi ja liiku hymy huulillesi!

Vuosi on vaihtunut ja lomien jälkeen tunnit taas jatkuvat. Koko tämän vuoden vietän 10-vuotisjuhlaani tällä alalla. Kuinka ihmeelliseltä se tuntuukaan. Toivottavasti voin jatkaa ainakin seuraavat 40 vuotta. Varsinaiset eläkepäivät eivät siis ole suunnitelmissani. 🙂

Tänä keväänä järjestän useita sunnuntaitapahtumia, joiden aikataulut löydät täältä. Kun kelaat sivua alaspäin, löydät hinnat ja muut tiedot. Tarjolla on aloittelijoille ja kertaajille sopivia TLB drop in -tunteja, joissa pääset tutustumaan TimeLessBody-harjoitusohjelmaan. Kun olet tutustunut ohjelmaan drop in -tunnilla, voit tulla mukaan 90 minuutin pituiselle TLB-tunnille. NIA-tunnit ovat aina drop in -tunteja eli mukaan voi tulla aina uutena harrastajanakin.

Uusille harrastajille on myös oma tutustumistarjous. 25 eurolla pääset kokeilemaan kaksi 75 minuutin pituista tuntia.

Odotan innolla ja ilolla uuden kauden alkua. Yksi liikuttavimmista asioista Nia- ja TLB-opena on se hetki, kun osallistujat lähtevät hymy huulilla salista. Tanssi ja liiku hymy huulillesi.

Valoisin terveisin,

Jennika

p.s. Olethan jo huomannut Nia-opettaja ja -kouluttaja Ann Christiansenin tapahtuman ystävänpäivänä Espoossa!!!

Jennika2