Kiitokset kuluneesta vuodesta.

Lämmin kiitos kaikille vuoden 2016 kurssien osallistujille.
Minulla on taas entistäkin vahvempi olo siitä, että olen oikealla alalla ja tiellä kanssaihmisten liikuttajana ja innostajana. Samoin tunnen vielä vahvemmin, että liikkuminen on yksi tärkeimmistä osatekijöistä kokonaisvaltaista hyvinvointiamme ajatellen! Muistetaan liikuttaa itseämme myös lomien aikana. Jos joka päivä tekee vähintään yhden venytyksen tai liikkeen, on se jo paljon. Kaksi tai kolme vielä enemmän.;-)
 
Helsingin aikuisopiston kevään kurssit on jo sovittu ja ilmoittautuminen on auennut. Niistä lisätietoa täällä. Omien kurssieni (Tanssivan Mielen järjestämänä) tilaneuvottelut ovat vielä kesken, joten joudutte valitettavasti vielä hiukan odottamaan. Toivon kuitenkin, että voin järjestää jokusen Nia- sekä TimeLessBody -tapahtuman keväällä. Tulevana keväänä jätän kuitenkin aikaa myös omalle harjoitukselleni, koska suunnittelemme Nurit Kraussin kanssa TLB:n kolmannen sarjan videointia. 
Pysykää kuulolla!
Nurit Krauss on tulossa Suomeen keväällä 2017 ja kurssit ajoittuvat huhtikuun loppupuoliskolle. Lisätietoja luvassa mahdollisimman pian!
Mukavia pakkaspäiviä ja hyvää Joulun odotusta.
-Jennika
Jennika_OK-5327
Kuva: Ossi Kajas / © Tanssiva Mieli