ILOA JA ONNELLISUUTTA VUOTEEN 2017!

Kevään aikataulut on julkaistu ja ilmoittautumiset auenneet. Tule mukaan liikkumaan hymy huulillesi. 🙂 Tänä keväänä en järjestä omia tapahtumia paljon, koska videoimme tänä vuonna TLB:n kolmannen sarjan, joten haluan jättää aikaa myös omalle harjoitukselleni. Kalenterissa on kuitenkin hiukan vielä tilaa vaikkapa tilaustunneille yksityisesti tai jollain tanssikoululla/kuntokeskuksessa. Tsekkaa myös Helsingin aikuisopiston kurssit! Kevään pitkät kurssit täyttyvät pian, mutta jonoon kannattaa jäädä, koska paikkoja saattaa vapautua. 
Vuonna 2016 vietin 10-vuotisjuhlaani Nian parissa, jolloin omiin tapahtumiini voimassa oli juhlavuoden oma alhaisempi hinta. Tämän tarkoitus oli, että mahdollisimman moni pääsisi mukaan. ❤
NYT vuoden alusta voimaan astuu pieni hinnankorotus tästä, mutta otan samalla ensimmäistä kertaa kokeiluun myös alennusryhmien omat hinnat. Jos koet jonkun alennusryhmän uupuvan listasta, jota ei ole mainittu alla, ole minuun rohkeasti yhteydessä. 🙂
-Jennika