Aurinkoista kesää!

Kesä on tullut ja pian tanssitaankin taas puistossa. Ohjaan kahtena keskiviikkona Nia-tunnin Töölönlahdella – 30.5. ja 6.6. klo 18-19. Tapaamme amfiteatterin luona, josta suuntaamme jollekin läheiselle nurmikolle. Puistossa voi hyvin tanssia myös kengät jalassa. Suosittelen kuitenkin tällöin pehmeitä lenkkareita, tennareita tai vaikkapa paljasjalkatossuja.

Myös syksyn viikkotunnit on jo sovittu Helsingin aikuisopistolle. Löydät tiedot sivuiltani. Ilmoittautuminen aukeaa 7.6. klo 10. Merkkaa päivämäärä kalenteriin, koska kurssit täyttyvät yleensä melko pian. Huom! Ilmoittautumispäivää on aikaistettu, joten tekstiä muokattu 1.6.

Luvassa on syksyn aikana myös kaikenlaista extraherkkua. Vedän ainakin kerran kuussa sunnuntaisin taas Nia-spesiaalitunnin. Lisätietoja näistä kesän aikana. Myös huikea tapahtuma rantautuu Helsinkiin lokakuussa, kun Nian kehittäjä Debbie Rosas lentää tänne. Infot tapahtumasta löytyvät minun sivuilta sekä osoitteesta www.niafinland.fi.

Tänä keväänä olen ollut (taas) erityisen kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä, jota hädin tuskin työksi osaan edes kokea. Se on enemmän. Se on osa minua – tanssi, liikkuminen ja ilon jakaminen. Olen myös miettinyt, kuinka oma polkuni on johdattanut minut tähän hetkeen. Olen tehnyt juuri tietyt valinnat kuunnellen sydämen ja sielun johdatusta – järki rinnalla. Olen seurannut unelmiani ja nyt saan tehdä työtä, jota rakastan. Toki tällä hetkellä ykkösasiani on olla äiti. ❤ Siksi opetankin edelleen vain vähän. Vauva kasvaa nopeasti ja työvuosia on edessä vielä monia. 🙂 Kuitenkin koen hyvin tärkenä pitää yllä ammattitaitoani sekä omaa hyvinvointia myös nyt.

-Jennika

WP_20180527_11_18_33_Pro