Valoa syksyyn.

Syyskausi on jo hiljalleen alkanut ja ensimmäiset Nia-tunnit ohjattu. Kunnolla kausi pääsee alkuun 10.9., kun viikkotunnit alkavat. Helsingin aikuisopiston Nia-kurssit ovat jo valitettavasti täynnä, mutta ilmoittaudu jonoon, jos paikka vielä uupuu, koska tilanne voi vielä elää. Jos paikkoja vapautuu, niistä ilmoitetaan ensimmäisten viikkojen aikana ilmoittautumisjärjestyksessä jonossa oleville.

Järjestän itse syksyn aikana taas kolme Nia special -tuntia. Tunnit ovat loka-, marras- ja joulukuussa klo 15:30-17. Katso lisätiedot täältä. Kaikki sunnuntait ovat Drop in -tunteja ja mukaan voi tulla myös ilmoittautumatta. Ole minuun kuitenkin yhteydessä viimeistään saman päivän aamuna, koska tarvitset ovikoodin.

Saamme myös hyvin spesiaalin vieraan lokakuussa Helsinkiin, kun Nian kehittäjä Debbie Rosas matkustaa tänne ensimmäistä kertaa. Perjantaina 19.10. luvassa on ilta täynnä tanssia Nia Pull -tapahtumassa ja 20.-21.10. lisää liikkumisen iloa Moving to Heal -koulutuksen parissa. Molemmat tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta erityisesti perjantai on kaikille Nian harrastajille tai uusille tutustujille oiva tilaisuus nauttia parin tunnin ajan tanssin ja liikkumisen ilosta itse Debbie Rosasin johdattamana. Ainutlaatuista, eikö? Itse olen paikalla koko viikonlopun. Toivottavasti näemme siellä(kin). 😉 Katso lisätiedot täältä ja varaa paikkasi.

Tanssimisiin ❤

-Jennika