Kaunista Joulun aikaa.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta kaikille mukana liikkuneille! Olen hiljentynyt viettämään lomaa perheeni kanssa. Kurssit jatkuvat taas tammikuussa 2019. Helsingin aikuisopiston pitkät Nia-kurssit ovat jo täynnä, mutta jonoon voi ilmoittautua. Tilanne voi vielä elää. Nia-starttikurssilla 14.1. on vielä paikkoja, joten tule sinne mukaan. Kurssi sopii kaikille Niasta innostuneille ja loistava startti uuteen vuoteen. Ilmoittautumislinkit löydät täältä.

Kevään aikataulu on vielä suunnittelun alla ja se tulee täydentymään muutamilla tunneilla ja tapahtumilla. Uusia viikkotunteja en vielä keväälle pysty näillä näkymin ottamaan. Pysy kuitenkin kuulolla! Olen alustavasti suunnitellut työelämään paluuta tammikuussa 2020.

Tämä oli erikoislaatuinen vuosi mm. Nian kehittäjän Debbie Rosasin vierailun vuoksi. Viikonloppu hänen seurassaan oli hyvin antoisa. Siitä riittää ammennettavaa pitkäksi aikaa. Myös Nia Moving To Heal -tunnit kuuluvat tulevaisuudensuunnitelmiini, joten ensi vuonna pyrin aikatauluttamaan aikaa myös tuolle prosessille.

Debbie Rosas sanoi paljon viisaita sanoja, mutta yksi hyvin yksinkertainen lause jäi omaan mieleeni: ”Kaikilla on oikeus voida paremmin.” Niinpä. Monesti me tyydymme ja koemme ehkä, ettei ole aikaa/voimia/halua oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen tai kohentamiseen. Mitäpä jos tekisit joka päivä jotain pientä oman hyvinvointisi tukemiseksi? Mitä se voisi olla? On parempi tehdä joka päivä vähän kuin harvoin liian paljon. Tätä olen toteuttanut nyt jo usean vuoden, kun olen kahden pienen lapsen äiti. Aloita sinäkin viimeistään n-y-t.

Lämpöä,

Jennika

1022DSC_2185s

Debbie Rosasin koulutuksessa lokakuussa sain viettää paljon arvokasta aikaa oman hyvinvointini tueksi. / Kuva: Tanja Ahola